Top
Menu Luk

Vores ydelser

Boligforeninger

KBH Låse beskæftiger sig med både små og store ejendomme samt boligforeninger. Vi tilbyder her vores standard låseservice, eller vores fulde serviceaftaler. Det kan dreje sig om rutiner ved låseservice samt akut oplukning eller låseudskift.

Derfor bruger vi kun sikkerhedsgodkendte produkter og professionelt udstyr, som ikke skader jeres gamle låse.

Læs mere her

Fogedsager

Låsesmedene hos KBH Låse er yderst rutinerede og godt sat ind i alle virksomhedens serviceydelser. Vi har samlet set mange års erfaring inden for alt, hvad der har med låse at gøre.

Vi har blandt andet assisteret politi og foged i andelige beslutninger omkring sikkerheden i hus og hjem samt låseskift og montering af låsesystemer generelt.

Læs mere her

Servicesftale

De umiddelbare fordele med serviceaftale hos KBH Låse er, at vi skaber et samarbejde med vores kunder. Vi giver os tid til at lære dig, dine behov og din bygning at kende.

Det vil sige, at du som kunde vil spare mange timers arbejde over tid. Det gælder også, når der skal laves akut arbejde.

Læs mere her

Erhverv

Låseservice til erhverv er omfattende, og tilpasset den enkelte organisations behov. KBH Låse tilbyder rådgivning og produktløsninger til tyverisikring og administrations relaterede løsninger.

Vi tilbyder totalløsninger og sikkerhedsforanstaltninger for, at ejendommen og vigtige værdigenstande er sikret.

Læs mere her

Privat

Vores erfarne låsesmede sikrer en effektiv og stabil serviceydelse, og vi tilbyder alle almindelige ydelser også midt på natten.

Bor du i København eller omegn, så har du behov for akut oplukning, omkodning eller reparation – og vi er fremme på adressen inden for 30 min. efter du har ringet til os.

Læs mere her

Låsemontering

Korrekt montering af låsen er afgørende for driftsikkerheden og boligsikringen, samtidig med at din lås fungerer optimalt uden besvær.

Kvalitetskrav og praktiske løsninger i større ejendomme er også låsesmedens speciale, og vi kommer gerne ud for at lave et eftersyn af nuværende løse og tyverisikring.

Læs mere her

Låsereparation

KBH Låse og låsedøgnvagt har nogle af landets bedste låsesmede, som ved, hvordan et service eftersyn af gamle og nyere låse skaber det bedste udgangspunkt for en reparation, der sikrer dit hjem bedst muligt fremover.

Læs mere her

Nøglekopiering

Vores låsesmed kopierer gerne jeres nøgler i forskellige slags materialer og modeller. Vi kan blandt andet lave dine systemnøgler og de almindelig anvendte 5 og 6 stift nøgler.

Det er altid en god idé at have et ekstra sæt nøgler hvis nu hovedsættet bortkommer.

Læs mere her

Oplukning & Omkodning

Vi arbejder med låseservice og oplukning i alle døgnets 24 timer, og vi kan være på din adresse inden for 30 min.

Akut oplukning og/eller omkodning kan foretages på stedet, og vores låseudstyr er skånsomt, så vi ikke skader din nuværende låse.

Læs mere her

Boligsikring

Gode vaner og sund fornuft er noget af det vigtigste, hvis ønsket er at forhindre indbrud. Og det er forholdsvis nemt at begrænse risikoen for indbrud betragteligt, ved blot at tage nogle få forholdsregler.

Mange danske hjem er forsynet med forældede låse. Låsen og nøglen med det runde hoved er ikke længere en god sikring til yderdørene.

Læs mere her

Låseservice

I takt med den låseteknologiske udvikling har vores låsesmede behov for kurser og faglige opdateringer.

Dette er med til at sikre vores kunder, at alle løsninger er konkurrencedygtige og boligsikre.

Læs mere her

Døgnvagt

Som kunde hos KBH Låse ved du, at vi altid tager telefonen, hvis der er opstået et problem.

Har du en låseteknisk udfordring på døgnets skæve timer kan vores døgnvagt være din livslinje midt på natten – inden for 30 min.

Læs mere her
Skal vi hjælpe dig?
Kontakt os