Koncept, Produkt & Ydelse

Vi tilbyder alt indenfor låse, alarmer og sikkerhedsrådgivning til private og erhverv. Vores eneste betingelse er, at kvaliteten af vores service, og de produkter vi arbejder med, løfter din sikkerhed og omgang til det højeste niveau.

Produkter

Vi arbejder med låse, låsebokse, låsesystemer og -automatikker samt alarmer og rådgivning. Vi tilpasser alle produkter til lige præcis dit behov.

Vores produkter omfatter blandt andet mærkerne:

 • ASSA ABLOY
 • DORMA
 • Yale
 • Siemens

Alle mærkerne er solide i kvalitet og stilrene i design, og deres høje grad af funktionalitet og fleksibilitet placerer dem højt på listen over udmærkede låse.

Fra Ruko Til ASSA ABLOY

Den eneste grund til, at vi har undladt at skrive hovedleverandøren: Ruko, på listen over vores produkter er, at låse-giganten har skiftet navn til ASSA ABLOY. På deres hjemmeside fremlægger de det som en naturlig udvikling, da Ruko har været en del af ASSA ABLOY koncernen de sidste 20 år.

De skriver blandt andet:

Skandinavisk chef MRM Marie Samuelsson udtaler, at øget innovationshastighed, hurtigere produktudvikling og et dedikeret kundefokus er afgørende for at kunne vækste i vores marked

Denne udtalelse underbygger den forretning og kundeservice vi driver hos KBH Låsedøgnvagt og Låsesmeden Amager. Vi byder derfor det nye Ruko velkommen til Københavns låsesmed.

Fremtiden Bliver Automatisk Elektronisk

Vi arbejder meget med både mekaniske og elektroniske dørgreb samt cylindre, hængsler, kodelåse, kasselåse, nøgler, fjernbetjeninger, nøglekort og nøglebrikker. Vi har leveret flere løsninger, hvor vores låsesmede har afmonteret gamle låse og monteret låseautomatikker. Det gælder eksempelvis Ruko’s SMARTair funktion, der passer nemt ind hos de gamle hoteller – det er med til at øge administrationen, samt mulighederne ved kontrol og overblik for hotelejerne.

Vi monterer elektroniske og mekaniske dørgreb på terrassedøre, i sommerhuse og i private huse, hvor der typisk er brug for yderligere sikring samt tættere lukning og isolering.

Vi ser generelt en fremtid med elektroniske kodelåse og låseautomatikker. Produkterne har efterhånden nået en standard, der overgår de traditionelle låse og velkendte metalnøgler. Vi ser, at det elektroniske låsesystem anvendes til både erhverv og private hus- og villaejere. Pris og kvalitet samt fleksibilitet og design går op i en højere enhed, som henvender sig til de fleste.

Ydelser

Kvaliteten af vores låsekoncept og produkter efterleves også af vores certificerede låsesmede, der altid yder en professionel og gennemført service for private og erhverv, små og store virksomheder samt foreninger, hoteller, institutioner, kommuner og myndigheder.

Vi har blandt andet arbejdet med boligforeninger i hele København og omegn, hvor der som oftest er et stort behov for fleksibilitet ved de løsninger vi skaber for kunden. Vi har løst komplekse kombinationer af låse som eksempelvis:

 1. Traditionelle låse, med metalnøgle – tillejlighederne
 2. Låsesystemer, med nøglebrik – til fællesarealer
 3. Alarmer, med kodefunktion – til foreningenserhvervslokaler

Vi etablerer i denne forbindelse et samarbejde, hvor vi tilbyder foreningerne en låseservice, hvor vi lagrer alle de informationer vi samler hos og omkring virksomheden, hvorved priserne falder i takt med at effektiviteten stiger.

Vores boligsikring er en af de yderlser vi femhæver for beboerne i København. København, Frederiksberg og Amager er nogle af de områder i landet, der er hårdest ramt af indbrud og tyveri. Vores låsefirma har flere års erfaringer, fra blandt andet samarbejder med Politiet, med sikring af boliger.

Uanset om du ejer et hus, en villa, en stor eller lille virksomhed, så vil vores låseservice og vores døgnvagt sørge for at dække ind med:

 • Låsemontering
 • Låsereparation
 • Omkodning
 • Oplukning
 • Nøglekopiering
 • Alarmsystemer

Ring til os nu, hvis vi skal sikre dig fra i dag.