Elektroniske Låse & Låseautomatikker

Hos KBH Låsedøgnvagt arbejder vi med alle typer låse. Vi har i denne forbindelse indgået et samarbejde med ASSA ABLOY, tidligere Ruko, som leverer Danmarks førende døråbningsløsninger. I samarbejde med ASSA ABLOY sørger vi for altid at kunne tilbyde brugervenlige, sikre og smarte løsninger af høj kvalitet – og med vores låsesmedes erfaring og effektivitet, finder du ingen bedre service eller løsning end den KBH Låsedøgnvagt kan tilbyde.

Mifare & Intuitiv Teknologi

Vores samarbejde med ASSA ABLOY supplerer vores sortiment af låsesystemer med det nyeste og smarteste inden for låse og sikkerhedssystemer. Vi arbejder blandt andet med SMARTair adgangskontrolsystem, der blandt andet omfatter:

  • Mifare teknologi
  • Intuitiv software
  • Trådløs tilkobling
  • Højeste sikkerhed
  • Moderne æstetik

Digitale Fordele

Mifare er en berøringsfri teknologi, der muliggør let gennemgang, hvor intuitiv software skaber kontrol og sikkerhed ved brugen af det smarte låsesystem. Låsesmeden hos KBH Låsedøgnvagt har gode erfaringer med adgangskontrollen, og anbefaler typisk systemet til hoteller, institutioner og virksomheder, hvor flere personer skal have adgang til samme eller særskilte lokaler eller bygninger.

SMARTair gør hverdagens åbne og låse rutiner lettere, mere fleksible og sikre:

  1. SMARTair sikrer kontrollen over, hvem der har adgang til udvalgte lokaler og bygninger.
  2. SMARTair skaber et brugervenligt overblik med statistikker og indblik i historik.
  3. SMARTair kobles til internettet og kombineres med programmer på computer, tablet ogtelefon.
  4. SMARTair installeres i alle åbninger og sikrer adgangen med lang skilte og cylindre afhøjeste kvalitet.
  5. SMARTair øger fleksibiliteten med nøgleskilt, -kort, væglæsere eller via mobiltelefonens Bluetooth-drevne Openow app.

Vi har landets førende elektroniske og digitale produkter, og vi sørger for, at de bliver installeret og implementeret i jeres hverdag, så det fungerer fra dag 1. Med vores låseservice, privat eller erhverv, sørger vores låsesmed for at din SMARTair adgangskontrol vedligeholdes. Vores døgnvagt rykker ud med det samme, hvis der skulle opstå et problem, og vi sidder klar ved telefonen døgnet rundt,hvis der skulle være brug for vejledning og rådgivning.

Yale & Siemens

Hos KBH Låsedøgnvagt tilbyder vi også elektroniske kodelåse:

Deer begge af højeste kvalitet, og der er flere mindre virksomheder, der brugerdenne type sikring, fordi at de elektroniske kodelåse egner sig til lige præcis deres behov. Netop denne pointe er en forudsætning for den service vores låsesmed tilbyder til hverdag. Vi søger altid dialogen med vores kunder, så vi kan rådgive til den løsning, der passer til det enkelte behov. Sikkerhed og kvalitet er nøgleord i vores forretning, men kundens tilfredshed er bestemmende for, hvordan vores sikre og kvalitative service skal hjælpe din tryghed i hus.

Læs mere om vores erhvervs- og privatservice pakke og stik os et kald, hvis du ønsker en solid løsning – elektronisk eller ej.