Ind Med Elektroniske Låse

Vi har i længere tid indtastet 4 cifre på de elektroniske låse, for at opnå adgang til firmaet, industribygningen, toilettet på McDonalds samt porten til fællesområdet eller baggården i boligforeningen. Men 2018 har budt på elektroniske låse, hvor montering har været mindre krævende, design minimalistisk og stilrent, og hvor sikkerhed og fleksibilitet har været overvældende i forhold til den mekaniske lås.

6 Gode Elektroniske Grunde

I 2019 kommer vi til at se meget mere til den elektroniske lås, når vi skal tilgå de private hjem – og det er der gode grunde til:

  1. Lettere adgang
  2. Større fleksibilitet
  3. Flere muligheder
  4. Færre bekymringer
  5. Højere sikkerhed
  6. Pænere design

De elektroniske låse har efterhånden opnået et niveau, der skaber lettere adgang til hjemmet. Der er en langt større fleksibilitet, der reducerer besværet ved nøglekopiering og udlån af gæstenøgler. Du har flere muligheder for at tildele nøgler, åbne og aflåse uden din fysiske tilstedeværelse samt udskiftning af kode etc.

Der er desuden færre bekymringer forbundet med den elektroniske lås.

Færre Bekymringer

Vi kender alle til situationen, hvor vi smækker os selv ude, hvor vi har glemt nøglen eller smidt den væk, uden nogen anden mulighed for at komme ind, anden end at tilkalde låsesmeden.

Nogle kender måske til situationen, hvor håndværkeren eller teknikeren behøver adgang til dit hjem midt i arbejdstiden. Eller situationer, hvor du er nødsaget til at udskifte hele låsekassen, fordi du mistænker den forkerte person for at have den adgangsgivende nøgle til dit hjem.

Bekymringerne kan udvikle sig til mange med den traditionelle nøgle, men med den elektroniske lås reduceres stressniveauet.

4 Adgangsgivende Muligheder

Produkter som eksempelvis Yale Doorman, fra ASSA ABLOY familien, introducerer en elektronisk lås med flere adgangsgivende muligheder:

  1. Kode
  2. Nøglebrik
  3. Fjernbetjening
  4. Mobil App

Med den nye Yale Doorman V2 kan du uddele nøglebrikker til huset eller lejlighedens beboere. Du kan samtidig installere en kode til døren, hvis du en dag kun står med en finger fri fra indkøbsposerne, eller hvis du en dag skulle være så uheldig at have glemt nøglebrikken inde på køkkenbordet.

Mobil App

Står du i situationen, hvor håndværkeren skal have adgang midt i arbejdstiden, så opretter du let en midlertidig kode gennem mobil app’en, som senere kan deaktiveres og udskiftes.

Med den mobile app Verisure, har du desuden også muligheden for at åbne, aflåse, aktivere og deaktivere den elektroniske lås, fra hvor i landet du skulle få brug for det.

Yale til Alle Behov

Den elektroniske lås fra Yale, ASSA ABLOY, findes i flere varianter med forskellig grad af sikkerhed, funktionalitet og fleksibilitet:

Yale Doorman SPL er en single point lock, som passer på de fleste låsekasser, og som egner sig godt til de fleste hjem.

Yale Doorman MPL er en multi point lås, som typisk monteres med en ny trepunkts låsekasse, der opnår det højeste sikkerhedsniveau.

Yale Easy er den lille model, der giver dig adgang ved hjælp af en kode på 4 til 12 cifre. Yale Easy egner sig godt til lejligheder, hvor dørens tykkelse ofte passer bedre på.

Vil du gøre klar til 2019, så bidrager vi gerne med en snak omkring, hvilken lås, der passer bedst til dig og dit hjem.

Kontakt os

Kontaktformular
Upload billeder her Vælg fil
Maximum upload size: 153.6MB
reCAPTCHA