Låst Ude i Kulden

Vi er trådt ind i årets travleste måned. Tempoet i København, Frederiksberg og på Amager er hver dag højere end nogen anden dag på året, hvad enten det er på arbejdet eller i privaten.

På arbejdet skal de sidste arbejdsopgaver afrundes, julegaver skal indkøbes og nytåret forberedes. Samtidigt falder mørket tidligere og vinterkulden fastlåser de sidste fungerende hjerneceller.

Der er ikke noget at sige til, at December måned er låsesmedens højsæson, når det kommer til folk, der låser sig ude af hjemmet.

Kender Du Følelsen?

Du kender nok følelsen af chok, der bringer stød igennem kroppen. Lyden af døren der smækkes bag dig, tvinger systemet til nedlukning for ikke at kortslutte i frustrationen over, at der ikke findes en eneste ting du kan gøre for at komme ind i dit hjem.

Du er ikke alene

Netop denne følelse er gennemgående for langt de fleste af låsesmedens opgaver i December måned. Og du er ikke alene. Ingen fortjener at være alene – slet ikke i julens måned. Der er heller ingen, der er tjent med yderligere stress under spurten efter ro og hygge. Og der er da slet ingen, der fortjener at stå med hovedet i postkassen, kun omfavnet af kulde og mørke, fordi nøglen er glemt, tabt eller ødelagt.

Akut Juleudrykning

Hos KBH Låse og Låsesmed Amager er vi forberedt på en markant stigning i denne type opgaver. Vi holder os derfor ekstra vagtsomme i hele December måned, og vi stræber altid efter at begrænse os til en udrykning på under 20 minutter i København og på Amager.

Vores akutte udrykning inkluderer blandt andet en dialog, hvor vores låsesmed skaber sig et overblik over situationen. Dette uanset, hvad angår lokation samt type af lås og dør. Jo flere informationer du deler med låsesmeden på hans vej til dig, desto mere effektivt går han til værks.

Elektroniske Låse

En anden populær overskrift i december måned er:

Elektroniske Låse

Vi vil ikke gå i dybden med, hvad der findes af gode gaveidéer, som rimer på elektroniske låse. Istedet vil vi fremhæve nogle af de fordele, der findes ved at udskifte de mekaniske låse, med låse, der stort set eliminerer risikoen for, at du låser dig ude.

Elektroniske låse, som eksempelvis Yale Doorman:

  • Fås med kodelås og mobil app styring.
  • Låser automatisk, efter et givet tidspunkt.
  • Har indbygget tyverialarm.

Det er blot nogle af de fordele, der findes ved en elektronisk lås. Glemmer du din kode til låsen, så har Verisure udviklet en app, hvorfra du kan styre låsen uanset, hvor i landet du befinder dig. Du kan aktivere og deaktivere, åbne og låse samt tildele midlertidige koder, hvis mennesker med vigtige erinder skal tilgå hjemmet, hvor du er forhindret i at være til stede.

Tyvens Fest

Elektroniske låse har desuden vist sig at have en afskrækkende effekt på tyve. Men julen er tyvenes fest ligesåvel som hjerternes.

Dette faktum mærkes også tydeligt hos KBH Låse og Låsesmed Amager, hvorfor vi står klar med al vores erfaring og viden på området.

Vi tilbyder gratis rådgivning, hvor vi gerne forsøger at vurdere din boligsikring. Vi vil dog som udgangspunkt helst bydes velkommen på adressen, så vi kan give den helt nøjagtige vurdering.

Start med at kontakte os idag, så tager vi en indledende snak om din låsesituation.