Mange er vant til at løbe stærkt i deres arbejde. Hvordan kan man gøre deres dag mindre hård og mere fleksibel? Ved at have montereret de rigtige låse i bygningen. Læs mere om løsninger til de ekstra travle og hårdtarbejdende her.

Skab fleksibilitet hos medarbejderne

I mange erhverv er der kommet større fokus på behandling af stress. Selvom det er et fremskridt, er der alligevel mange, der løber meget stærkt for at nå alt i løbet af deres dag. Særligt SOSU-medhjælpere, sygeplejersker og medarbejdere på institutioner farer rundt for at nå alting, og de er nogle gange dagligt bagud med deres gøremål. Der er helt ualmindeligt synd, for der er ingen, der bør stresse rundt på den måde. En af måderne, man kan gøre det lidt nemmere for disse travle mennesker, er ved at skabe en mere fleksibel måde at komme rundt i bygningen på. Det øger både effektiviteten og gør hverdagen nemmere. En af disse løsninger er korrekte låse, som ikke kræver store nøglebundter og masser af tid. Hos KBH Låse har vi stort fokus på, at løsningerne passer til den enkelte virksomhed – tag et smugkig på nogle af disse løsninger nedenfor.

Ruko SMARTair

Ruko SMARTair er en lås, også kaldet en adgangskontrol, som er velegnet til hospitaler, virksomheder, institutioner med videre. I stedet for at bruge nøgler for at komme gennem adgangskontrollen bruger du i stedet et kort eller en brik for at åbne døren. Det er fleksibelt og sikkert, og det er særligt velegnet til arbejdspladser, hvor der er en masse, du skal nå, som samtidigt kræver, at du bevæger dig meget rundt i bygningen –  for eksempel kan sygeplejersker have stor glæde af Ruko SMARTair. Den kommer i enhederne Solo, Zys, Wireless og Genesis, som har forskellige formål og er skræddersyet til særlige virksomheder. Du kan læse mere om SMARTair løsningerne, og hvilken der passer til din specifikke arbejdsplads her.

Yale Doorman

Yale Doorman er en serie af elektroniske låse, som kan monteres på både private og erhvervsdrivendes døre. Som udgangspunkt er der to overordnede løsninger: En kort lås og en trepunktslås. Alt efter, hvilken lås du vælger, kan der være forskellige måder at låse døren op på: Disse måder inkluderer nøglebrik, fjernbetjening og en kode. Der findes også løsningen kaldet Yale Easy, som kræver en 4 til 12 cifret kode, og som er god til forskellige typer private boliger. Du kan læse mere om Yale Easy her.

Gør arbejdspladsen sikker med KBH Låse

På en arbejdsplads er det vigtigt at have sikkerhed på et højt niveau. Der skal passes på alt og alle i bygningen – både i forhold til nemme, sikre løsninger og at arbejdet fungerer og ikke bremses af unødvendige problemer som at finde en nøgle i et stort nøglebundt. Hvor end i København du har arbejdsplads, kan vi hos KBH Låse hjælpe dig med at vælge den helt rigtige sikkerhedsløsning, som passer til de behov, du ønsker dækket – særligt hvis du er travl og skal nå at være flere steder i bygningen i løbet af din arbejdsdag. Derudover kan vi montere den ønskede lås for dig. Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for ekspertise i erhvervsmæssige løsninger til lige præcis din arbejdsplads og det ønskede sikkerhedsniveau.