Døgnvagten

Vi kender alle følelsen af, at smække døren bag os i samme øjeblik som vi husker, at nøglen ligger inde bag den låste dør. De fleste af os har prøvet at miste en nøgle uden at have adgang til en ekstranøgle og nogle af os har stået i lignende situationer sent om aftenen, eller midt om natten.

Meget få har fundet en løsning, hvor evnen til selv at bryde ind har svaret sig og det er da heller ikke en forsvarlig måde at gøre det på. Uanset hvad, så står KBH Låsedøgnvagt til rådighed med vejledning eller udrykning, hvis uheldet er ude.

Kontakt til Tryghed

KBH Låsedøgnvagt er ikke den eneste låsesmed i København, der også har en døgnvagt.Men vi må tale til kundernes fornuft og understrege, at der er en grund til at vores firmanavn inkluderer “døgnvagt”, foruden “låse” og “København”. Døgnvagten er altså et kerneelement i vores forretning, og vores erfaringer med denneydelse lægger standarden for den service og kvalitet, der følger med, når du ringer til os.

  1. Vi tager altid telefonen med det samme.
  2. Vi skaber ro og tryghed med råd og vejledning.
  3. Vores låsesmed rykker ud med det samme.
  4. Vores låsesmede er alle certificeredeog professionelle.
  5. Vi holder kontakten med kunderne underudrykningen.
  6. Vi skaber et overblik, der sikrer denmest effektive service, når vi ankommer.
  7. Låsesmeden ankommer inden for 20 min. IKøbenhavn og på Amager.
  8. Låsesmeden ankommer inden for 30 min. Iomegnen af København.
  9. Vores værktøjer, procedurer oglåsesystemer er af højeste kvalitet.
  10. Vi efterlader altid vores kunder ibedre tryghed end før vi kom.

Dette er blot 10 gode grunde til at ringe til en låsesmed fra KBH Låsedøgnvagt. Endeligt skal det fremhæves, at vi altid holder, hvad vi lover. Derfor vægter vi dialogen og kontakten med vores kunder højt. Uanset hvilken tid på døgnet uheldet sker, så giver vi os tid til enhver situation – uden af spilde tid.

Oplukning, Reperation og Montering

Vores døgnvagt er din kontakt til tryghed og sikkerhed, uanset hvilken dag på ugen, og tid på døgnet, du får brug for en hjælpende hånd, der skånsomt og effektivt lukker op, og lukker dig ind i varmen igen. Når din døgnvagt ankommer på adressen har han allerede skabt et overblik over situationen. Han kan derfor gå direkte til sagen, som kan omfatte flere indgreb.

Den døgndriftige låsesmed finder altid en skånsom måde, hvorpå der bliver åbnet op, så du kan komme ind i dit hjem, eller din virksomhed. Derfra kan det være, at låsen eller døren skal repareres, eller at der skal monteres en helt ny lås.

Døgnvagten spørger naturligvis altid om lov, men vi tilbyder altid ekspertråd. Måske er din lås forældet, og døgnvagten vil derfor anbefale en opjustering. Du vil også kunne stille alle de spørgsmål der måtte være i forbindelse med låsesmeden tilstedeværelse.

Har du været udsat for indbrud?

Vi oplever desværre også flere tilfælde, på alle tidspunkter af døgnet, hvor kunder har været udsat for indbrud. Også i de tilfælde sørger vi for at skabe tryghed, hurtigt og effektivt. Vi forstår, hvilken følelse det efterlader, og døgnvagten har mange erfaringer med den salgs kedelige situationer.

Realiteten er desværre, at indbrud og tyverier er et dagligdagserinde, men KBH Låsedøgnvagt har løst opgaver i samarbejde med myndigheder som Politiet, hvorfor vi garanterer en ekstraordinær professionel håndtering af situationen.

Der er ingen grund til panik, så længe KBH Låsedøgnvagt eksisterer.