Adgangskontrol tilpasset dine behov

Adgangskontrol skaber tryghed i din ejendom

Sikkerhed er altafgørende for optimal tryghed, hvor end man befinder sig. Hos KBH Låse forstår vi vigtigheden af optimal sikkerhed i enhver ejendom.

Som erfarne låsesmede er vi klar over, at intet er mere betryggende end en ejendom, der er godt sikret. Med adgangskontrol skaber du en naturlig barriere og afgrænsning i din ejendom.

Med professionel adgangskontrol kan du styre, hvem der har adgang til din ejendom, og hvornår de har adgang. Det betyder, at uønskede gæster holdes ude, og du kan føle sig sikker. Hos KBH Låse har vi mange års erfaring i branchen, og hjælper hvert år virksomheder, boligforeninger, institutioner og mange andre med at sikre deres ejendom.

Går du og overvejer at få installeret adgangskontrol, er vi den rette til at hjælpe dig med sikring af din ejendom. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på adgangskontrol. Vi kører i hele København og omegn, herunder Rødovre, Albertslund og Brøndby.

Brug for råd og vejledning?

Vi er specialister i ADK-anlæg

Hos KBH Låse er sikkerhed og tryghed to af vores nøgleord, og vi stræber altid efter at yde den bedste service. Vi har gennem mange år specialiseret os i elektronisk adgangskontrol, og er eksperter i alle former for ADK-anlæg. Dette er din garanti for et resultat i høj kvalitet, der vil imødekomme alle dine behov. Vi er blandt andet specialister i SMARTair fra Ruko, ASSA ABLOY, der er et populært valg inden for adgangskontrol.

Vi vil naturligvis altid vejlede og rådgive dine omkring forskellige løsninger inden for adgangskontrol, og vil tilpasse systemet til dine specifikke ønsker og krav.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vi kan skabe mere tryghed i din ejendom, må du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på adgangskontrol. Vi er din låsesmed i København og omegn. Med fokus på kvalitet, sikkerhed og god service, garanterer vi et professionelt resultat. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 25 78 28 28 eller sende en e-mail på info@laasen.dk.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge KBH Låse, fordi at vores låseservice sparer dig for tid og bekymringer. Vi leverer totalløsninger på hele Sjælland, og vi garanterer vores kunder for den optimale løsning.

 • Døgnvagt 24/7

  Vi står til rådighed alle ugens dage og nætter, uanset hvilken opgave, der skal klares.

 • Hurtig udrykning

  Vi rykker ud med det samme, og vi er på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet.

 • Totalløsninger

  Vores services og løsninger omfatter rådgivning, låseservice og sikring af private hjem og erhverv.

 • Kvalitet og ubekymrede kunder

  Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af højeste kvalitet og vores service tillidsvækkende.

 • Samarbejde med politiet

  Vi samarbejder med myndigheder, som Danmarks Politi, hvilket løfter niveauet til det højeste.

 • Fordelagtig serviceaftale

  Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt os