Låse­systemer til private og erhverv

Alt i låsesystemer

Optimal sikkerhed med professionelle låsesystemer

KBH Låse er din professionelle låsesmed i hele Storkøbenhavn, med mange års erfaring i branchen. Vi sætter en ære i at levere sikkerhed i højeste kvalitet, i form af låsesystemer til private og erhverv.

Hos KBH Låse ved vi, at sikkerhed ikke blot handler om at beskytte ens ejendele, men i høj grad handler om at skabe tryghed og ro i sindet. Med et af vores professionelle låsesystemer kan du føle dig tryg, og skabe optimal sikkerhed og adgangskontrol i din ejendom.

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige låsesystemer, både mekaniske og elektroniske – vi har et system til alle individuelle behov, du måtte have. Vores mekaniske låsesystemer er robuste, pålidelige og giver høj sikkerhed. Et ideelt valg, når enkelhed og holdbarhed er højt prioriteret. Vores elektroniske låsesystemer kombinerer avanceret teknologi med brugervenlighed, for at give ultimativ kontrol og sikkerhed, samt bekvemmelighed i hverdagen, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Brug for råd og vejledning?

Vi har hjulpet private og erhverv siden 2008

Hos KBH Låse har vi 15 års erfaring i låsebranchen, og forstår de forskellige behov, private, virksomheder og offentlige institutioner står over for. Det gør os til eksperter inden for låsesystemer, og vi er en betroet partner blandt flere private og erhvervskunder i København og omegn.

Vi kan håndtere alle typer af låsesystemer, mekaniske såvel som elektroniske. Vi er altid behjælpelige med rådgivning, når du ønsker et professionelt låsesystem, hvor sikkerheden er i top. Med stor teknisk snilde står vi for alt, lige fra installation og montering til løbende vedligeholdelse, såfremt du ønsker en serviceaftale.

Uforpligtende tilbud til attraktive priser

Hos KBH Låse forstår vi, at sikkerhed er en prioritet – det betyder dog ikke, at det skal være dyrt. Vi stræber altid efter at give vores kunder kvalitetsprodukter og tjenester til konkurrencedygtige priser. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, må du ikke tøve med at kontakte os på telefon 25 78 28 28 eller på vores e-mail info@laasen.dk.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge KBH Låse, fordi at vores låseservice sparer dig for tid og bekymringer. Vi leverer totalløsninger på hele Sjælland, og vi garanterer vores kunder for den optimale løsning.

 • Døgnvagt 24/7

  Vi står til rådighed alle ugens dage og nætter, uanset hvilken opgave, der skal klares.

 • Hurtig udrykning

  Vi rykker ud med det samme, og vi er på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet.

 • Totalløsninger

  Vores services og løsninger omfatter rådgivning, låseservice og sikring af private hjem og erhverv.

 • Kvalitet og ubekymrede kunder

  Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af højeste kvalitet og vores service tillidsvækkende.

 • Samarbejde med politiet

  Vi samarbejder med myndigheder, som Danmarks Politi, hvilket løfter niveauet til det højeste.

 • Fordelagtig serviceaftale

  Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt os