Låsereparation

Reparation Af Låse

Vores låseservice er din garanti, hvis dine låse er gamle og slidte, defekte eller ødelagte. Vi oplever ofte, at låsen har sat sig, hvor flere selv forsøger at udbedre låseproblemet. Det medfører i de fleste tilfælde, at låsen ødelægges. Du bør altid forsøge dig med vores gratis rådgivning, som hurtigt kan spore sig ind på, hvorvidt din lås er ødelagt eller blot har sat sig.

Slidte låse

Vi ser også eksempler på, at fjedre og mekanismer er slidte og rustne, hvilket kan medfører at nøglen sætter sig fast – eller at nøglen er knækket i låsen.

Andet kan være, hvis du har været ude for hærværk, eller hvis dine låse er blevet brudt op af en indbrudstyv. Her har der typisk været slået på låsen, og der er derfor brug for en reparation af en erfaren låsesmed.

Brug for råd og vejledning?

Sikkerhed af låse

I forhold til drift og sikkerhed kan der være flere ting, som bør efterses af en professionel låsesmed. Det kan være, at dine ruder trænger til en reparation eller udskiftning, eller at dine døre har brug for en ny lås, der lukker tættere og mere sikkert.

Under en reparation eller udskiftning råder vi vores kunder til nyere patenterede låse, der ikke kan kopieres, og som tåler mere end de gamle. Vi tilbyder også altid at efterse resten af boligen, for dernæst at rådgive til yderligere sikkerhed.

Vi står altid klar med rådgivning omkring boligsikring.

Hos KBH Låse har vi nogle af landets bedste låsesmede, som ved, hvordan et service eftersyn af gamle og nyere låse skaber det bedste udgangspunkt for en reparation, der sikrer dit hjem bedst muligt fremover.

Ring til vores døgnservice, hvis du står med en defekt lås – vi hjælper dig, uanset tidspunktet.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge KBH Låse, fordi at vores låseservice sparer dig for tid og bekymringer. Vi leverer totalløsninger på hele Sjælland, og vi garanterer vores kunder for den optimale løsning.

 • Døgnvagt 24/7

  Vi står til rådighed alle ugens dage og nætter, uanset hvilken opgave, der skal klares.

 • Hurtig udrykning

  Vi rykker ud med det samme, og vi er på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet.

 • Totalløsninger

  Vores services og løsninger omfatter rådgivning, låseservice og sikring af private hjem og erhverv.

 • Kvalitet og ubekymrede kunder

  Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af højeste kvalitet og vores service tillidsvækkende.

 • Samarbejde med politiet

  Vi samarbejder med myndigheder, som Danmarks Politi, hvilket løfter niveauet til det højeste.

 • Fordelagtig serviceaftale

  Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt os