Kontakt os i dag

Vi er altid til at træffe, uanset hvornår du skulle få brug for en certificeret låsesmed eller professionel rådgivning. Du vælger selv, hvordan du henvender dig. Vi løser problemet på den ene eller den anden måde.

Døgnservice

Vores døgnservice hjælper dig alle ugens 7 dage, uanset hvad tid på døgnet du har brug for det. Har du låst dig selv ude, mistet nøglen, ødelagt låsen eller været udsat for indbrud, så er hjælpen ikke mere end 30 minutter fra dig.

Gratis Rådgivning

Vores gratis rådgivning er en service, der skaber tryghed hos vores kunder. Vi lærer samtidig af alle de forskellige situationer og mennesker, der ringer ind med bekymringer og spørgsmål til låsetekniske problemer. Vores rådgivning består af professionelle fagpersoner, der forstår, hvad det vil sige at være i tvivl.

Besked

Hvis du står med tankerne om at udskifte låse og alarmer i dit private hjem, eller i virksomheden, så send os gerne en besked der beskriver behovet. Vi ringer dig op, så snart vi modtager din henvendelse, og vender dernæst tilbage med en mulig løsning til sikringen af din bolig eller bygning.

Adresse

KBH LÅSE

Arne Jacobsens alle 7, 2300 KBH S
Danmark

Åbningstid: Døgnåbent