Låsesmed Frederiksberg

Låsesmed på Frederiksberg med akut oplukning om natten

Når du har akut behov for låseservice på Frederiksberg, oplukning eller reparation af dine låse, kan vi hos KBH Låse være på din lokation på Frederiksberg indenfor 30 min. Imens din lokale låsesmed på Frederiksberg rykker ud til din adresse, vil vi sørge for at få relevante informationer omkring opgaven.

Som din låsesmed på Frederiksberg, har vi moderne udstyr, der er skånsomt og ikke skader dine nuværende låse. Det gør, at du kan genbruge dine gamle nøgler. Har du behov for det, vil vores låsesmed på Frederiksberg omkode dine nuværende låse til nye nøgler

Oplukning og reparation fra flittige låsesmede på Frederiksberg

Som lokal låsesmed på Frederiksberg har vi alt det nødvendige udstyr med os, når vi rykker ud til din adresse. Skulle du have været udsat for hærværk og dine låse skal repareres, kan vi også lave nye nøgler. Ved indbrud eller tyveri kan vores låsesmed på Frederiksberg altid rådgive omkring den bedste sikkerhed, og hvilke foranstaltninger, der kan tages for at boligsikre ejendommen.

Vi vil altid give dig et prisestimat i telefonen, når du taler med vores låsesmed på Frederiksberg – vi rykker ud så snart du har behov for det. Vi vil ligeledes rådgive indenfor boligsikring og låsemekanismer. De produkter vi tilbyder er altid i højeste kvalitet og følger alle minimumskrav og standarder.

Brug for råd og vejledning?

Vi rykker ud indenfor 30 min

Når du står i et akut behov, så kan du ringe til din låsesmed på Frederiksberg hos KBH Låse – vi kan være på din bopæl indenfor 30min, også nogle gange hurtigere. Vi tilbyder dig komplet låseservice på Frederiksberg og har også produkter, såsom nye låse og specialværktøj med i bilen. Alle vores låsesmede har stor erfaring i låsereparation og låsemontering, men har også specielviden omkring tyverisikring.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge KBH Låse, fordi at vores låseservice sparer dig for tid og bekymringer. Vi leverer totalløsninger på hele Sjælland, og vi garanterer vores kunder for den optimale løsning.

 • Døgnvagt 24/7

  Vi står til rådighed alle ugens dage og nætter, uanset hvilken opgave, der skal klares.

 • Hurtig udrykning

  Vi rykker ud med det samme, og vi er på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet.

 • Totalløsninger

  Vores services og løsninger omfatter rådgivning, låseservice og sikring af private hjem og erhverv.

 • Kvalitet og ubekymrede kunder

  Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af højeste kvalitet og vores service tillidsvækkende.

 • Samarbejde med politiet

  Vi samarbejder med myndigheder, som Danmarks Politi, hvilket løfter niveauet til det højeste.

 • Fordelagtig serviceaftale

  Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt os