Låsesmed Vesterbro

Låsesmed på Vesterbro med døgnoplukning

Din låsesmed på Vesterbro kommer dig til undsætning inden for 30 minutter og hjælper med at låse dig ind igen, selv langt ud på nattens mørke timer. Vi anbefaler, at du altid har reservenøgler, og vi kan naturligvis lave dem til dig. Som din låsesmed på Vesterbro sørger vi for, at låsen bliver genåbnet med skånsomt værktøj, så du igen kan bruge dine gamle nøgler til låsen. Før vi forlader dig sørger vi også for, at du har fået al den rådgivning, som du har behov for. Din tilfredshed er vores levebrød!

Vi foretager bl.a. låseservice, reparation og boligsikring

Har du behov for reparation af dine gamle låse, kan vores låsesmed på Vesterbro ordne dette på stedet. Vi sørger for, at du stadig kan bruge dine gamle nøgler. Er sagen den, at du har været udsat for hærværk eller indbrud, kan vi reparere låsen eller montere en ny som er mere sikker. Som erfaren låsesmed på Vesterbro kan vi til enhver tid give et skøn på andre reparations- og vedligeholdelsesopgaver.

Boligsikring kan betyde bedre sikring af låse, døre, vinduer samt andre adgangsgivende arealer. I den forbindelse tilbyder vi også et serviceeftersyn af alle dine nuværende låse for at boligsikre dit hjem.

Brug for råd og vejledning?

Låseskifte, reparation og nøgler fra låsesmed på Vesterbro

Har du en gammel lås, som ikke virker, kan vi som professionel låsesmed på Vesterbro sandsynligvis reparere den for dig. Vores skånsomme låseværktøj skader ikke dine gamle låse, så du kan fortsætte med at bruge de samme nøgler. Vurderer vi derimod, at låsen ikke længere er sikker i drift, tilbyder vi en ny lås til en god pris og monterer denne på stedet. Som erfaren låsesmed på Vesterbro kan vi også omkode dine gamle låse til nye nøgler, hvis du skulle have behov for dette.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os døgnet rundt på tlf. 25 78 28 28.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge KBH Låse, fordi at vores låseservice sparer dig for tid og bekymringer. Vi leverer totalløsninger på hele Sjælland, og vi garanterer vores kunder for den optimale løsning.

 • Døgnvagt 24/7

  Vi står til rådighed alle ugens dage og nætter, uanset hvilken opgave, der skal klares.

 • Hurtig udrykning

  Vi rykker ud med det samme, og vi er på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet.

 • Totalløsninger

  Vores services og løsninger omfatter rådgivning, låseservice og sikring af private hjem og erhverv.

 • Kvalitet og ubekymrede kunder

  Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af højeste kvalitet og vores service tillidsvækkende.

 • Samarbejde med politiet

  Vi samarbejder med myndigheder, som Danmarks Politi, hvilket løfter niveauet til det højeste.

 • Fordelagtig serviceaftale

  Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt os