Vesterbro låsesmed med døgn oplukning

Din låsesmed på Vesterbro kommer dig til undsætning inden for 30 minutter og hjælper med at låse dig ind igen, selv langt ud på nattens mørke timer. Vi anbefaler, at du altid har reserve nøgler, og vi kan naturligvis lave dem til dig. Vesterbro låsesmed sørger for, at låsen bliver genåbnet med skånsomt værktøj, så du igen kan bruge dine gamle nøgler til låsen. Før låsesmeden på Vestebro forlader dig, sørger vi også for, at du har fået  al den rådgivning, som du har behov for. Din tilfredshed er vores levebrød!

Vesterbro låsesmed med låseservice, reparation og boligsikring

Har du behov for reparation af dine gamle låse, kan Vesterbros låsesmed ordne dette på stedet. Vi sørger for, at du stadig kan bruge dine gamle nøgler. Er sagen den, at du har været udsat for hærværk eller indbrud, kan vi reparere låsen eller isætte en ny, som er mere sikker. Vesterbros låsesmed kan til enhver tid give et skøn på andre reparations- og vedligeholdelsesopgaver.

Boligsikring kan betyde bedre sikring af låse, døre, vinduer samt andre adgangsgivende arealer. I den forbindelse tilbyder Vesterbros låsesmed også et serviceeftersyn af alle dine nuværende låse for at boligsikre dit hjem.

Låseskifte, reparation og nøgler fra låsesmed på Vesterbro

Har du en gammel lås, som ikke virker, kan Vesterbros låsesmed sandsynligvis reparere den for dig. Vores skånsomme låse værktøj skader ikke dine gamle låse, så du kan fortsætte med at bruge de samme nøgler. Vurderer låsesmeden på Vesterbro, at låsen ikke længere er sikker i drift, tilbyder låsesmeden en ny lås billigt og monterer denne på stedet. Vesterbros låsesmed kan også om kode dine gamle låse til nye nøgler, skulle du have behov for dette.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os døgnet rundt på tlf. 25 78 28 28.