Låsesmed Valby

Erfaren låsesmed i Valby med oplukning i nattens timer

Hvis du har behov for en låsesmed i Valby til almindelig låseskift og reparation, så er vi hos KBH Låse hurtigt på pletten. Låserservice i Valby gennemføres hurtigt og til en god pris. Som låsesmed i Valby har vi god erfaring med omkodning af låse og reparationer, som udføres i alle døgnets timer. Din låsesmed i Valby foretager akutte oplukninger og låserservice – ring blot til vores døgnservice. Hos KBH Låse sætter vi os altid godt ind i, hvad du har behov for. Vores låsesmed i Valby rykker ud til akut oplukning, og er på stedet indenfor 30 min, og ofte før.

Låseskifte og reparation fra din låsesmed i Valby

Når vi er ankommet til din lokation, har vi allerede fået en god samtale, og har sat os ind i, hvad din problemstilling er. Vores moderne udstyr er skånsomt, og som professionel låsesmed i Valby, har vi den rigtige erfaring, som betyder, at du kan genanvende den gamle lås. Ønsker du ikke at genbruge låsen på grund af indbrud eller andet, kan vi eventuelt omkode din eksisterende lås til nye nøgler.

Brug for råd og vejledning?

Serviceaftale til erhverv og boligadministratorer

KBH Låse har låsesmede i Valby med erfaring og kompetencer indenfor boligadministration og større erhvervsløsninger i Valby og hele Storkøbenhavn. Som lokal låsesmed i Valby tilbyder vi også mere omfattende serviceaftaler og låseservice efter faste aftalte rammer. Vi kan være din faste livlinje i en travl hverdag.

Der er mange penge at spare i en optimeret løsning, og fordi låsesmeden i Valby kender bygninger og inventar. Så  skal der ikke bruges ekstra timer på uventede problemstillinger eller undersøgelser.

Private kunder får gavn af erhvervs ekspertise fra Valbys’s Låsesmede

Ringer du til KBH Låse kan vi midt på natten eller i dagtimerne sørge for en låsesmed i Valby. De erfarne servicefolk undergår løbende oplæring i nye teknologier, og vores låsesmede har et solidt erfaringsgrundlag.

Vi tilbyder blandt andet også boligsikring og tyverisikring, udover vores sædvanlige låserservice. Dertil kan du få et totalt eftersyn fra vores erfarne låsesmed i Valby. Vi kigger på alle låse, døre og vinduer for at sikre, at alle dele og inventar er funktions dygtige og driftsikkert. Alle låse og lukkemekanismer bliver smurt efter behov og defekte dele udskiftes.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge KBH Låse, fordi at vores låseservice sparer dig for tid og bekymringer. Vi leverer totalløsninger på hele Sjælland, og vi garanterer vores kunder for den optimale løsning.

 • Døgnvagt 24/7

  Vi står til rådighed alle ugens dage og nætter, uanset hvilken opgave, der skal klares.

 • Hurtig udrykning

  Vi rykker ud med det samme, og vi er på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet.

 • Totalløsninger

  Vores services og løsninger omfatter rådgivning, låseservice og sikring af private hjem og erhverv.

 • Kvalitet og ubekymrede kunder

  Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af højeste kvalitet og vores service tillidsvækkende.

 • Samarbejde med politiet

  Vi samarbejder med myndigheder, som Danmarks Politi, hvilket løfter niveauet til det højeste.

 • Fordelagtig serviceaftale

  Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt os