Låsesmed Nørrebro

Lokal låsesmed på Nørrebro tilbyder låseservice i nattetimerne

Din lokale låsesmed på Nørrebro har naturligvis døgnvagt i alle døgnets timer på Nørrebro og i resten af København. Du kan regne med hurtig udrykning, hvis du har akut behov for hjælp fra en låsesmed på Nørrebro midt om natten. Vi tilbyder naturligvis også låseservice i dagstimerne. Vi kender de lokale butikkers behov, og vi tilbyder derfor en låseservice aftale til dem, som har et større behov. De lokale beboere kan drage nytte af, at vores låsesmede kender området godt, og vi er vant til at rykke til akutte oplukninger om natten.

Montering og oplukning fra din låsesmed på Nørrebro

Har du akut behov for en låsesmed på Nørrebro, kan du ringe til KBH Låse alle døgnets timer på tlf. 25 78 28 28, og vores låsesmed på Nørrebro kan være fremme hos dig inden for 30 minutter.

Reparation af din lås kan være nødvendigt, hvis ejendommen har været udsat for hærværk eller indbrud. Som erfaren låsesmed på Nørrebro forstår vi, hvor vigtig vores din sikkerhed er. Låseservice handler om at skabe tilfredse kunder, og foretage hurtig udrykning, når du har brug for oplukning eller andet akut låseservice. Du er garanteret, at vores låsesmed på Nørrebro besidder solid erfaring og den teoretiske viden, der skal til for at kunne yde tilfredstillende låseservice.

Brug for råd og vejledning?

Vi tilbyder boligsikring og serviceeftersyn

Låseservice er en essentiel del af budgettet hos ejendomsforvaltere og boligforeninger. Hos KBH Låse anbefaler vi, at man kigger på mulighederne for en serviceaftale fra udført af en af vores erfarne låsesmede på Nørrebro. Har du behov for det, kommer vi gerne ud og foretager almindelig låseservice og eftersyn, og vi giver gerne et tilbud på en fast serviceaftale. Der er mange timer og penge at spare, når vores låsesmed på Nørrebro har et indgående kendskab til jeres ejendom, og ved hvilke låse der er installeret i døre, samt hvilken stand, låsene er i.

I det årlige eftersyn vil alle låse og lukkemekanismer, såsom døre og vinduer m.v., blive efterset. Og alle dele bliver smurt og repareret efter behov.

Akut oplukning hos Nørrebro’s låsesmede

Nogle gange er man uheldig, og har et akut behov for en låsesmed på Nørrebro. Det kan ske, at man lukker sig selv ude fra ejendommen, eller at man har mistet sin nøgle. Vi yder hurtig oplukning og omkodning af dine låse, så du kan bruge din gamle nøgle, eller få produceret nye nøgler.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge KBH Låse, fordi at vores låseservice sparer dig for tid og bekymringer. Vi leverer totalløsninger på hele Sjælland, og vi garanterer vores kunder for den optimale løsning.

 • Døgnvagt 24/7

  Vi står til rådighed alle ugens dage og nætter, uanset hvilken opgave, der skal klares.

 • Hurtig udrykning

  Vi rykker ud med det samme, og vi er på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet.

 • Totalløsninger

  Vores services og løsninger omfatter rådgivning, låseservice og sikring af private hjem og erhverv.

 • Kvalitet og ubekymrede kunder

  Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af højeste kvalitet og vores service tillidsvækkende.

 • Samarbejde med politiet

  Vi samarbejder med myndigheder, som Danmarks Politi, hvilket løfter niveauet til det højeste.

 • Fordelagtig serviceaftale

  Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt os