Nørrebros låsesmed tilbyder låseservice i nattetimerne

Låsesmed på Nørrebro har aktiv døgnvagt i alle døgnets timer på Nørrebro og nærliggende omegn. Du kan regne med hurtig udrykning, hvis du har akut behov for hjælp fra Nørrebros låsesmed midt på natten. Vi tilbyder naturligvis også låseservice i dagstimerne. Vi kender de lokale butikkers behov, og vi tilbyder derfor en låseservice aftale til dem, som har et større behov. De lokale beboere kan drage nytte af, at Nørrebros låsesmed allerede kender området godt, og vi er vant til at rykke ud med akut oplukning om natten.

Montering og oplukning fra Nørrebros låsesmede

Har du et akut behov for en låsesmed på Nørrebro, kan du ringe til KBH Låsedøgnvagt alle døgnets timer på tlf. 25 78 28 28, og låsesmeden på Nørrebro kan være fremme hos dig på Nørrebro og omegn inden for 30 minutter.

Reparation af låse kan være nødvendigt hvis ejendommen har været udsat for hærværk eller indbrud, og Nørrebro’s låsesmede forstår hvor vigtig vores kunders sikkerheds er. Låseservice handler om tilfredse kunder og hurtig udrykning når uheldet har ramt. Derfor har vores låsesmede på Nørrebro en solid erfaring og teoretisk baggrund for at kunne yde en tilfredstillende låseservice.

Nørrebro’s låsesmede tilbyde boligsikring og eftersyn

Låseservice på Nørrebro er en fast post på budgetter hos ejendomsforvaltere og boligforeninger, så vi anbefaler at man kigger på mulighederne i en låserservice aftale fra Nørrebro’s låsesmede. Har kunden behov for for det kommer vi gerne ud at foretage almindelig låseservice og eftersyn, og vi giver gerne et tilbud på en fast serviceaftale. Der er mange timer, og derved penge at spare, når Nørrebro’s låsesmed kender ejendommen godt, og ved hvilke låse er installeret i døre og i hvilken stand inventar er i.

I det årlige låseservice eftersyn vil alle låse og lukke mekanismer, så som døre og vinduer m.v.,  blive efterset. Og alle dele bliver smørret og repareret efter behov.

Akut oplukning hos Nørrebro’s låsesmede

Nogle gange er man uheldig, og har behov for en hurtig låsesmed på Nørrebro. Det kan ske at man lukker sig selv ude fra ejendommen, eller en nøgle er væk. Nørrebro’s låsesmede kan yde oplukning og omkode dine låse, så du kan bruge din gamle nøgle eller få Nørrebro’s låsesmed at lave nye nøgler.

Har du brug for øget sikkerhed tilbyde Nørrebro’s låsesmede et eftersyn af dine låse, døre og vinduer m.v.. KBH LÅSEDØGNVAGT har udannet personale, og erfaring i tyverisikring. Dertil har Nørrebro’s låsesmede et stærkt netværk af alarm og tyveri konsulenter, som låsesmeden på Nørrebro daglig arbejder sammen med