Smartlåse

Smartlåse giver dig muligheden for at undgå et stort nøglebundt

Smartlåse er en populær løsning

Hos KBH Låse er vi eksperter i smartlåse. I en verden, der udvikler sig dynamisk og bliver mere og mere digital, er smartlåse på kort tid gået hen og blevet en populær løsning blandt private forbrugere og virksomheder. Det giver ultimativ komfort, sikkerhed og fleksibilitet, ved at bringe digital kontrol og nøglestyring ind i den digitale tidsalder.

Som professionelle låsesmede tilbyder vi en række af forskellige smartlåse, der lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Vores løsninger er udstyret med den nyeste teknologi, der sikrer, at kun de personer, du ønsker, har adgang til din ejendom.

Med smartlåse kan du nemt styre adgangen i din ejendom. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan du kan implementere smartlåse i din ejendom.

Brug for råd og vejledning?

Løsninger til alle behov

Der findes et utal af forskellige løsninger inden for smartlåse, der alle opfylder forskellige behov. Hos KBH Låse vil vi naturligvis bistå med kyndig vejledning og rådgivning omkring de forskellige løsninger vi tilbyder. Med et udgangspunkt i dine ønsker og behov, finder vi en optimal løsning til dig. Om du ønsker en enkel løsning til din private bolig, eller et mere komplekst system til en større virksomhed eller anden bygning, har vi det rette produkt til dig.

Vores udvalg spænder fra enkle modeller til mere avancerede systemer, der i samme ombæring kan integreres med andre sikkerhedssystemer og smart home løsninger.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Start rejsen mod en nemmere og mere digital hverdag allerede i dag. Hos KBH Låse hjælper vi dig med at omstille dig og din ejendom til et system med smartlåse. Som eksperter gør vi processen nem og problemfri. Lad os tage en snak om dine ønsker. Kontakt os på telefon 25 78 28 28 eller send os en e-mail på info@laasen.dk.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge KBH Låse, fordi at vores låseservice sparer dig for tid og bekymringer. Vi leverer totalløsninger på hele Sjælland, og vi garanterer vores kunder for den optimale løsning.

 • Døgnvagt 24/7

  Vi står til rådighed alle ugens dage og nætter, uanset hvilken opgave, der skal klares.

 • Hurtig udrykning

  Vi rykker ud med det samme, og vi er på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet.

 • Totalløsninger

  Vores services og løsninger omfatter rådgivning, låseservice og sikring af private hjem og erhverv.

 • Kvalitet og ubekymrede kunder

  Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af højeste kvalitet og vores service tillidsvækkende.

 • Samarbejde med politiet

  Vi samarbejder med myndigheder, som Danmarks Politi, hvilket løfter niveauet til det højeste.

 • Fordelagtig serviceaftale

  Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt os