Om KBH Låse

Låseservice Siden 2008

KBH Låse ApS døgnvagt er et låsefirma med et væld af kompetencer og stor erfaring i låsebranchen. Vi skaber tryghed med vores låseservice overalt i København og omegn, og har gjort det siden 2008. Vi har hjulpet private, erhverv, boligforerninger og offentlige insitutioner med deres låsesystemer på de mørkeste tider af døgnet, og vi har sikret private og erhvervsdrivende med alle former for låse og sikkerhedsudstyr.

Københavns låsesmed

Vores låsesmede har en grundig uddannelse og flere kurser bag sig. De har oplevet stort set alle scenarier, og de forstår, hvordan kunderne skal håndteres uanset, hvordan situationen står til. De er omhyggelige om effektive i deres arbejdsrutiner, og de ved, at sikkerhed af højeste kaliber skaber tryghed og gode relationer.

Omfattende låseservice

Vores låseservice omfatter:

 • Private
 • Erhverv
 • Foreninger
 • Kommuner
 • Myndigheder

Vi sætter en ære i at forstå vores kunder bedst muligt. Vi har derfor tillært os evnen til at stille de helt rigtige spørgsmål, sådan at vi kan skabe det helt rigtige indblik i vores kunders behov, når det kommer til sikkerhed og adgang. Vores forståelse for kundens behov har en afgørende betydning for effektivitet i det arbejde vi udfører. Kvaliteten vil altid være i top, men vi sigter mod altid at løfte opgaven til et højere niveau end forventet.

Vi yder også vejledning og rådgivning til selv de mindste bekymringer og spørgsmål. Det kan eksempelvis være, hvis du selv beslutter dig for at montere et nyt låsesystem. Vi råder naturligvis altid til, at låsesystemet bliver monteret og installeret af en autoriseret låsesmed, da det skal kunne godkendes til brug for forsikringssager.

Brug for råd og vejledning?

Døgnvagt 24/7

Foruden de øvrige emner er vores Døgnvagt 24/7 en service, der skaber merværdi for vores kunder. Vores låseservice står til rådighed alle ugens syv dage, 24 timer i døgnet. Du kan derfor være sikker på, at hjælpen er at finde, uanset hvornår uheldet skulle ramme dig. Vi låser dig ind, omkoder og reparerer nemt, skånsomt og effektivt, uanset hvordan situationen står til.

Vi er som hovedregel på adressen inden for 30 min. Vi rykker ud så snart du ringer, og vi inddriver al den nødvendige information på vejen til destinationen. På denne måde imødekommer vi de tilfælde, hvor der ikke er indgået en fast serviceaftale.

Bolig- og tyverisikring

Kender du nogen, eller har du selv erfaring med indbrud og tyveri, så ved du, at det kan ske for enhver. Du ved derfor også, at bolig- og tyverisikring reducerer tyvens mulighed og mod på at forsøge. Vi sørger for totalløsninger, der sikrer hele ejendommen. Vi har flere års erfaring med tyverisager og vi assisterer indimellem politiet i fogedsager. Vi ved derfor, hvad det vil sige at være utryg, og vi ved, hvordan tyverier reduceres og forhindres.

Salg og montering

Vi sælger og monterer et bredt udvalg af låse, låsesystemer og alarmer. Der er i denne forbindelse forskel på, hvad der bedst kan svare sig ift. husets eller bygningens indretning samt døre og allerede installerede systemer.

Vi har desuden gode erfaringer med elektroniske låsesystemer, hvor du enten skal bruge kode, nøglebrik eller nøglekort for at åbne og låse dine indgange. Kvaliteten er med teknologiens udvikling blevet så pålidelig, at den overgår selv de mest komplekse nøglesystemer.

Vi har et kontinuerligt fokus på at opkvalificere vores medarbejdere, hvilket er en af grundene til, at vi har Ruko’s Bronze Certificering.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge KBH Låse, fordi at vores låseservice sparer dig for tid og bekymringer. Vi leverer totalløsninger på hele Sjælland, og vi garanterer vores kunder for den optimale løsning.

 • Døgnvagt 24/7

  Vi står til rådighed alle ugens dage og nætter, uanset hvilken opgave, der skal klares.

 • Hurtig udrykning

  Vi rykker ud med det samme, og vi er på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet.

 • Totalløsninger

  Vores services og løsninger omfatter rådgivning, låseservice og sikring af private hjem og erhverv.

 • Kvalitet og ubekymrede kunder

  Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af højeste kvalitet og vores service tillidsvækkende.

 • Samarbejde med politiet

  Vi samarbejder med myndigheder, som Danmarks Politi, hvilket løfter niveauet til det højeste.

 • Fordelagtig serviceaftale

  Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt os