Låsesmed i København

Certificeret låsesmed i København

Hos KBH Låse er vi din certificerede låsesmed i København og omegn, med mange års erfaring i branchen. Gennem 15 år har vi hjulpet virksomheder og private, samt boligforeninger og offentlige institutioner med deres opgaver.

Som lokal låsesmed i København kan vi hjælpe med alt inden for sikring, adgang og låse.
Vi laver blandt andet:

Som certificerede fagfolk sikrer vi professionelle resultater. Vi har den fornødne viden og erfaring, som skal til for at løse enhver opgave. Som din låsesmed i København stræber vi efter optimal sikkerhed og tryghed i din ejendom. Kontakt din lokale låsesmed i København i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi kører i hele København, herunder også i byer som Rødovre, Albertslund og Brøndby.

Brug for råd og vejledning?

Vi sørger for god service og høj kvalitet

Hos KBH Låse tilbyder vi som din foretrukne låsesmed i København altid hurtige, effektive og pålidelige resultater, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med stort fokus på god kvalitet og et højt serviceniveau, sørger vi for at alle dine behov indfries. Vi benytter os kun af kvalitetsmaterialer, for at sikre de bedste resultater og den længste holdbarhed.

Som professionel låsesmed i København sørger vi altid for at lytte og forstå dine behov, for at imødekomme dine ønsker. Vi yder gratis rådgivning omkring forskellige løsninger inden for låse og adgangskontrol, så du træffer en beslutning på et oplyst grundlag. Vi går til enhver opgave med stort gå-på-mod, og holder altid vores aftaler.

Ring til os allerede i dag

Som lokal låsesmed i København er vi klar til at tage hånd om din opgave. Med stor erfaring og indgående viden inden for faget, hjælper vi dig med effektiv låseservice. Kontakt din lokale låsesmed i København allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan ringe til os på telefon 25 78 28 28 eller sende os en e-mail på INFO@LAASEN.DK.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge KBH Låse, fordi at vores låseservice sparer dig for tid og bekymringer. Vi leverer totalløsninger på hele Sjælland, og vi garanterer vores kunder for den optimale løsning.

 • Døgnvagt 24/7

  Vi står til rådighed alle ugens dage og nætter, uanset hvilken opgave, der skal klares.

 • Hurtig udrykning

  Vi rykker ud med det samme, og vi er på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet.

 • Totalløsninger

  Vores services og løsninger omfatter rådgivning, låseservice og sikring af private hjem og erhverv.

 • Kvalitet og ubekymrede kunder

  Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af højeste kvalitet og vores service tillidsvækkende.

 • Samarbejde med politiet

  Vi samarbejder med myndigheder, som Danmarks Politi, hvilket løfter niveauet til det højeste.

 • Fordelagtig serviceaftale

  Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt os