Låsesmed Privat

Vores erfarne låsesmede sikrer en effektiv og stabil serviceydelse, og vi tilbyder alle almindelige ydelser – også midt på natten. Bor du i København eller omegn, og har du behov for akut oplukning, omkodning eller reparation – så kan vi være på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet til os.

Låsesmeden arbejder i hele København og omegn.

Reparation af låse samt låseskifte foretages nemt, hurtigt og effektivt. Vi garanterer dig for, at hvis du har smækket dig selv ude af boligen, så kan vi genåbne låsen. Vores udstyr er skånsomt, og vi stræber altid efter, at du kan genbruge dine gamle nøgler.

Kvalitet

Vores fokus er på kvalitet og optimering af vores egne processer. På denne måde sikrer vi, at vores kunder får det rigtige produkt til den rigtige pris, leveret til den rigtige tid. Låsesmeden hos KBH Låse og låsedøgnvagt trænes løbende i den nyeste teknologi og internt eftersyn.

Brug for råd og vejledning?

Erfaring

Vores låseteknikere har mange års erfaring i faget, og i branchen. KBH Låse og vores låsedøgnvagt har ydet låseservice i København og storbyområdet siden 2008. Vi har lært at stille de rigtige spørgsmål, for at lære kundens behov at kende, og vi ved, hvordan vi skal sikre en god låseservice. Effektiviteten af vores låseservice løftes, hvis du som kunde kan oplyse os om så meget som muligt, inden vi ankommer til destinationen.

Døgnservice

Vi yder akut oplukning, omkodning og reparationer samt nøglekopiering i alle døgnets timer. Skulle du være så uheldig at stå i en situation, hvor du har låst dig selv ude, eller noget er galt med låsen, så er vi der for dig, uanset tidspunktet.

Hos KBH Låse tilbyder vi altid effektiv og kvalitets låseservice – også kl. 05:00 om morgenen.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge KBH Låse, fordi at vores låseservice sparer dig for tid og bekymringer. Vi leverer totalløsninger på hele Sjælland, og vi garanterer vores kunder for den optimale løsning.

 • Døgnvagt 24/7

  Vi står til rådighed alle ugens dage og nætter, uanset hvilken opgave, der skal klares.

 • Hurtig udrykning

  Vi rykker ud med det samme, og vi er på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet.

 • Totalløsninger

  Vores services og løsninger omfatter rådgivning, låseservice og sikring af private hjem og erhverv.

 • Kvalitet og ubekymrede kunder

  Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af højeste kvalitet og vores service tillidsvækkende.

 • Samarbejde med politiet

  Vi samarbejder med myndigheder, som Danmarks Politi, hvilket løfter niveauet til det højeste.

 • Fordelagtig serviceaftale

  Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt os