Dør­automatik

Dørautomatik til erhvervslivet og private boliger

Øg komforten med professionel dørautomatik

Hos KBH Låse går vi op i god komfort. I boliger, virksomheder og andre bygninger, hvor der er meget passage gennem forskellige rum, er dørautomatik et valg, der vil øge komforten væsentligt.

Med professionel dørautomatik vil du slippe for besværet med at finde nøgler, og slippe for at kæmpe med tunge døre. Det giver dig en mere glidende og hurtigere transport mellem A og B.

Vi har været i låsebranchen siden 2008, og har siden da hjulpet mange virksomheder, private og offentlige institutioner med dørautomatik. Vi sørger for at skræddersy en løsning, der passer til dine specifikke behov. Med professionel vejledning og rådgivning, er du altid sikret et optimalt resultat.

Du må ikke tøve med at kontakte os, når du ønsker at gøre din hverdag nemmere. Vi sidder klar til at rådgive dig om vores løsninger inden for dørautomatik.

Brug for råd og vejledning?

Adskillige anvendelsesmuligheder alt efter behov

Dørautomatik har forskellige anvendelsesmuligheder, og har sin berettigelse i mange bygninger. Man ser ofte dørautomatik i større bygninger, butikker, på hospitaler, private garager og så videre. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige produkter, der kan tilpasses alle former for døre og adgangsveje, og tilbyder forskellige grader af automation, alt efter behov.

Hos KBH Låse går vi altid langt for at sikre, at vores løsninger inden for dørautomatik er brugervenligt, pålideligt og nemt at vedligeholde. Det sikrer, at din hverdag bliver lettere og mere behagelig.

Skal vi tage en samtale om dine behov?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger inden for dørautomatik? Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi garanterer produkter i høj kvalitet, monteret og installeret af erfarne låsesmede. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 25 78 28 28 eller ved at sende os en e-mail på info@laasen.dk.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge KBH Låse, fordi at vores låseservice sparer dig for tid og bekymringer. Vi leverer totalløsninger på hele Sjælland, og vi garanterer vores kunder for den optimale løsning.

 • Døgnvagt 24/7

  Vi står til rådighed alle ugens dage og nætter, uanset hvilken opgave, der skal klares.

 • Hurtig udrykning

  Vi rykker ud med det samme, og vi er på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet.

 • Totalløsninger

  Vores services og løsninger omfatter rådgivning, låseservice og sikring af private hjem og erhverv.

 • Kvalitet og ubekymrede kunder

  Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af højeste kvalitet og vores service tillidsvækkende.

 • Samarbejde med politiet

  Vi samarbejder med myndigheder, som Danmarks Politi, hvilket løfter niveauet til det højeste.

 • Fordelagtig serviceaftale

  Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt os