Sikring til private og erhverv

Professionelle sikringsløsninger i høj kvalitet

Vi tilbyder alt i professionel sikring

Er du på udkig efter en sikringsløsning til din private bolig eller til din virksomhed? Hos KBH Låse er vi specialister i professionel sikring til private og erhverv, herunder også til boligforeninger og det offentlige. Vi er eksperter i sikring mod uønskede gæster.

Med 15 års erfaring som professionelle låsesmede, kan vi tilbyde et bredt udvalg af forskellige løsninger inden for sikring til private og erhverv. Det inkluderer blandt andet:

Vi sørger altid for at levere et resultat, der er i højeste kvalitet. Det sikrer optimal sikkerhed i din ejendom. Hvis du ønsker sikring i din ejendom, må du ikke tøve med at kontakte os for en snak om dine behov.

Brug for råd og vejledning?

Din erfarne låsesmed i hele Storkøbenhavn

Med års erfaring i låsebranchen har vi opbygget stor ekspertise omkring sikring til private og erhverv. Vi bistår altid med kompetent rådgivning omkring vores forskellige løsninger og produkter, og vejleder dig omkring den mest optimale løsning. Vi er et veluddannet team af eksperter, der løbende holder os ajour om nyeste teknologier på markedet, for at kunne tilbyde dig nye og højteknologiske sikringsløsninger.

Alle vores produkter er af høj kvalitet, og vi sørger for at arbejdet udføres med fokus på selv de mindste detaljer. Det sikrer et resultat, der kan holde i mange år og skabe den sikkerhed, du ønsker.

Kontakt os i dag

Hos KBH Låse er vi altid klar til at hjælpe dig med sikring til private ejendomme eller erhvervsejendomme. Vi sørger for, at du vælger den helt rette løsning, der imødekommer alle dine behov. Kontakt os allerede i dag for at drøfte dine behov for sikring – vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon 25 78 28 28 eller sende os en e-mail på info@laasen.dk.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge KBH Låse, fordi at vores låseservice sparer dig for tid og bekymringer. Vi leverer totalløsninger på hele Sjælland, og vi garanterer vores kunder for den optimale løsning.

 • Døgnvagt 24/7

  Vi står til rådighed alle ugens dage og nætter, uanset hvilken opgave, der skal klares.

 • Hurtig udrykning

  Vi rykker ud med det samme, og vi er på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet.

 • Totalløsninger

  Vores services og løsninger omfatter rådgivning, låseservice og sikring af private hjem og erhverv.

 • Kvalitet og ubekymrede kunder

  Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af højeste kvalitet og vores service tillidsvækkende.

 • Samarbejde med politiet

  Vi samarbejder med myndigheder, som Danmarks Politi, hvilket løfter niveauet til det højeste.

 • Fordelagtig serviceaftale

  Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt os