Låsesmed Østerbro

Låsesmed på Østerbro med døgnvagt

Vi er din lokale låsesmed på Østerbro, og kan rykke ud lige så snart du ringer, når du har et akut behov for oplukning fra en erfaren låsesmed på Østerbro eller omegn. Hos KBH Låse arbejder vi også i aften- og nattetimerne, og er altid i nærheden, når du har mest brug for en låsesmed. Ring til vores døgnvagt på tlf. 25 78 28 28 – vi svarer alle timer i døgnet. Din låsesmed på Østerbro kan reparere og genåbne dine låse effektivt og til en god pris, selv langt ud på de sene nattetimer.

Oplukning og låsereparation fra KBH Låse

Vores erfarne låsesmed på Østerbro åbner eller reparerer dine gamle låse med skånsomt moderne udstyr, som ikke skader de nuværende låse. Som professionel låsesmed på Østerbro anbefaler vi også, at du som minimum har et ekstra sæt nøgler, du kan gemme et sikkert sted eller hos en ven. På den måde kan du i fremtiden slippe for en ekstra regning, hvis du er så uheldig at smække dig ude af din bolig. Vi kan være hos dig inden for 30 minutter – og ofte før!

Brug for råd og vejledning?

Østebros låsesmede tilbyder låseskift og omkodning af låse

Har du brug for nye låse eller låseservice på Østerbro fordi den gamle lås er slidt eller ødelagt, tilbyder vores erfarne låsesmed på Østerbro et bredt udvalg af forskellige låse i høj kvalitet. Dine gamle låse kan også omkodes til nye nøgler. Som din låsesmed på Østerbro med stor ekspertise, rådgiver vi altid gratis omkring sikring af din bolig, og hvilken løsning, der er den bedste for dig.

Kontakt os 24/7 på tlf. 25 78 28 28.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge KBH Låse, fordi at vores låseservice sparer dig for tid og bekymringer. Vi leverer totalløsninger på hele Sjælland, og vi garanterer vores kunder for den optimale løsning.

 • Døgnvagt 24/7

  Vi står til rådighed alle ugens dage og nætter, uanset hvilken opgave, der skal klares.

 • Hurtig udrykning

  Vi rykker ud med det samme, og vi er på adressen inden for 30 min. efter, at du har ringet.

 • Totalløsninger

  Vores services og løsninger omfatter rådgivning, låseservice og sikring af private hjem og erhverv.

 • Kvalitet og ubekymrede kunder

  Vores låsesmede er alle certificerede, vores produkter er af højeste kvalitet og vores service tillidsvækkende.

 • Samarbejde med politiet

  Vi samarbejder med myndigheder, som Danmarks Politi, hvilket løfter niveauet til det højeste.

 • Fordelagtig serviceaftale

  Vores serviceaftaler med foreninger, kommuner, private og erhverv skaber effektive resultater.

Kontakt os