Østerbros låsesmed med døgnvagt

Låsesmeden på Østerbro kan rykke ud, lige så snart du ringer, hvis du har et akut behov for oplukning fra en erfaren låsesmed på Østerbro eller omegn. Østerbros låsesmede arbejder også i aften- og nattetimerne. Vi er altid i nærheden, når du har mest brug for en låsesmed. Ring til vores låseservice døgnvagt på tlf. 25 78 28 28, som svarer alle timerne i døgnet. Østerbros låsesmed kan reparere og genåbne dine låse hurtigt og billigt, selv langt ud på de sene nattetimer.

Oplukning og låse reparation fra Østebros låsesmed

Vores erfarne låsesmede på Østerbro åbner eller reparerer dine gamle låse med skånsomt moderne udstyr, som ikke skader de nuværende låse. Østerbros låsesmed anbefaler også, at du som minimum har et ekstra sæt nøgler, som du kan gemme et sikkert sted eller hos en ven. På den måde kan du i fremtiden slippe for en ekstra regning, hvis du er så uheldig at smække dig ude af din bolig. Østerbros låsesmede kan være hos dig inden for 30 minutter – ofte før!

Østebros låsesmede tilbyder låseskift og omkodning af låse

Har du brug for nye låse eller låseservice på Østerbro, fordi den gamle lås er slidt eller ødelagt, kan Østerbros låsesmed tilbyde mange typer låse. Dine gamle låse kan omkodes til nye nøgler, eller låsesmeden på Østerbro kan lave nye nøgler til dig. Østerbros låsesmed rådgiver gratis omkring sikring af din bolig, og hvad der er den bedste låse løsning er for dig.

Kontakt os 24/7 på tlf. 25 78 28 28.