Låseservice Siden 2008

KBH Låse ApS døgnvagt er et låsefirma med stor kompetence og erfaring i låsebranchen. Vi har tryghed med vores låseservice, over alt i København og omegn, siden 2008. Vi har hjulpet mennesker med deres låsesystemer på de mørkeste tider af døgnet, og vi har sikret private og erhvervsdrivende med alle former for låse og sikkerhedsudstyr.

Københavns låsesmed

Vores låsesmede har en grundig uddannelse og flere kurser bag sig. De har oplevet stort set alle scenarier, og de forstår, hvordan kunderne skal håndteres uanset, hvordan situationen står til. De er omhyggelige om effektive i deres arbejdsrutiner, og de ved, at sikkerhed af højeste kaliber skaber tryghed og gode relationer.

Omfattende låseservice

Vores låseservice omfatter:

  • Private
  • Erhverv
  • Foreninger
  • Kommuner
  • Myndigheder

Vi sætter en ære i at forstå vores kunders bedst muligt. Vi har derfor tillært os evnen ti at stille de helt rigtige spørgsmål, sådan at vi kan skabe det helt rigtige indblik i kunders behov, når det kommer til sikkerhed og tilgang. Vores forståelse for kundens behov har en afgørende betydning for effektivitet i arbejdet vi udfører. Kvaliteten  vil altid være i top, men vi sigter mod altid at løfte opgaven til et højere niveau end forventet.

Vi yder også vejledning og rådgivning til selv de mindste bekymringer og spørgsmål. Det kan eksempelvis være, hvis du selv beslutter dig for at montere et nyt låsesystem. Vi råder naturligvis altid til, at låsesystemet bliver monteret og installeret af en autoriseret låsesmed, da det skal kunne godkendes til brug for forsikringssager.

Døgnvagt 24/7

Foruden de øvrige emner er vores Døgnvagt 24/7 en service, der skaber merværdi for vores kunder. Vores låseservice står til rådighed alle ugens syv dage, 24 timer i døgnet. Du kan derfor være sikker på, at hjælpen er at finde, uanset hvornår uheldet skulle ramme dig. Vi låser dig ind, omkoder og reparerer nemt, skånsomt og effektivt, uanset hvordan situationen står til.

Vi er som hovedregel på adressen inden for 30 min. Vi rykker ud så snart du ringer, og vi inddriver al den nødvendige information på vejen til destinationen. På denne måde imødekommer vi de tilfælde, hvor der ikke er indgået en fast serviceaftale.

Bolig- og tyverisikring

Kender du nogen, eller har du selv, erfainger med indbrud og tyveri, så ved du, at det sker for de fleste. Du ved derfor også, at bolig- og tyverisikring reducerer tyvens mulighed og mod på at forsøge. Vi sørger for totalløsninger, der sikrer hele hjemmet. Vi har flere års erfaring med tyverisager og vi assisterer ind imellem politiet i fogedsager. Vi ved derfor, hvad det vil sige at være utryg, og vi ved, hvordan tyverier reduceres og forhindres.

Salg og montering

Vi sælger og monterer et bredt udvalg af låse, låsesystemer og alarmer. Der er i denne forbindelse forskel på, hvad der bedst kan svare sig ift. husets eller bygningens indretning samt døre og allerede installerede systemer.

Vi har desuden gode erfaringer med elektroniske låsesystemer, hvor du enten skal bruge kode, nøglebrik eller nøglekort for at åbne og låse dine indgange. Kvaliteten er med teknologiens udvikling blevet så pålidelig, at den overgår selv de mest komplekse nøglesystemer.

+

Vi har kontinuerligt fokus på at opkvalificere vores medarbejdere. Også af den grund har vi Ruko’s Bronze Certificering.

Bo Jensen