Låsesmedens Låseservice

Når du ringer til låsesmeden

I langt de fleste tilfælde kan vi rykke ud på under 30 minutter, men det er vigtig at vi altid har den korrekte adresse. Vi har desuden behov for at få en god beskrivelse af, hvordan din lås ser ud, og hvor mange låse vi skal hjælpe med.

Husk at afmelde inden for de første 5 minutter, for at undgå vores minimum omkostning på 300 kr. for udrykning.

Vi forsøger altid at afhjælpe problemet fra det øjeblik, hvor vi griber telefonen.

Erfarne låsesmede med kontinuerlig efteruddannelse

I takt med den låseteknologiske udvikling har vores låsesmede behov for kurser og faglige opdateringer. Dette er med til at sikre vores kunder, at alle løsninger er konkurrencedygtige og boligsikre.

Vores firma har Ruko’s Bronze Certificering, og vores låsesmede er autoriserede. Vi har flere års erfaringer, og de vedrører alle typer af opgaver inden for låse, sikkerhed og rådgivning.

Service og tryghed i dagligdagen

Det er vigtigt for os, at vores privatkunder og erhvervskunder føler sig sikre i deres valg af vores låseservice. Vi sørger derfor for at holde os opdaterede på kundernes tilfredshed.

Vores serviceniveau og produkter er af højeste kvalitet, fordi vi ønsker det bedste for vores kunder. Tryghed er dagens bedste udgangspunkt, hvorfor vi ikke går på kompromis med sikkerheden i privaten eller på arbejdet.

Vi kæmper hver dag med tryghed i dagligdagen. Vores låseservice fra KBH Låse og låsedøgnvagt inkluderer derfor rådgivning, eftersyn og totalløsninger med belæg.

Vores service skaber tryghed, allerede efter første samtale.